Super Monkey Ball Trivia

Every Super Monkey Ball trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Super Monkey Ball questions and answers

  1. Which company developed Super Monkey Ball: Banana Mania?

    Answer: Sega

    From Banana Collecting

  2. What is the unique feature of the levels in Super Monkey Ball?

    Answer: They tilt with the player's movement

    From AiAi

  3. What is AiAi's main goal in Super Monkey Ball?

    Answer: To collect bananas

    From AiAi

  4. What is the primary control mechanism in the game?

    Answer: Tilt the stage

    From Platforming Precision

  5. What is the name of the game's hardest difficulty?

    Answer: Expert

    From Platforming Precision

  6. What is the maximum number of players in Super Monkey Ball: Banana Mania's multiplayer mode?

    Answer: 4

    From Banana Collecting

  7. Who is the main character in Super Monkey Ball: Banana Mania?

    Answer: AiAi

    From Banana Collecting

  8. What is the main antagonist's name in Super Monkey Ball?

    Answer: Dr. Bad-Boon

    From AiAi

All Super Monkey Ball quizzes