Superman Trivia

Every Superman trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Superman questions and answers

  1. What city does Clark Kent live in?

    Answer: Metropolis

    From Clark Kent's Disguise

  2. What is the name of Superman's father in the movie?

    Answer: Jor-El

    From Kryptonite

  3. What is the name of the newspaper where Clark Kent works in Man of Steel (2013)?

    Answer: Daily Planet

    From Kryptonite

  4. What is the name of Superman's biological father?

    Answer: Jor-El

    From Superman

  5. Who played the role of Lois Lane in Superman: The Movie (1978)?

    Answer: Margot Kidder

    From Superman

  6. What is the name of Superman's home planet in Superman: The Movie?

    Answer: Krypton

    From Kryptonite

  7. What is the color of the Kryptonite that weakens Superman in the 1978 movie?

    Answer: Green

    From Kryptonite

  8. What is the name of the actor who played the role of young Clark Kent in the 1978 Superman movie?

    Answer: Jeff East

    From Clark Kent

All Superman quizzes