Supernatural Trivia

Every Supernatural trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Supernatural questions and answers

  1. What type of monster is hunted in Dead Man's Blood?

    Answer: Vampire

    From Legendary Monster Hunts

  2. Who is the half-brother of Sam and Dean?

    Answer: Adam

    From Sibling Rivalry in Business

  3. What urban legend is linked to a ghost ship?

    Answer: Ghost Ship

    From Supernatural Urban Legends

  4. Which urban legend involves a woman in white?

    Answer: Woman in White

    From Supernatural Urban Legends

  5. What is the color of the Impala in Supernatural?

    Answer: Black

    From The Impala

  6. What type of monster is hunted in Family Remains?

    Answer: Human

    From Legendary Monster Hunts

  7. Which monster is featured in The Benders?

    Answer: Human

    From Legendary Monster Hunts

  8. Who is the archangel possessing Dean?

    Answer: Michael

    From Sibling Rivalry in Business

All Supernatural quizzes