Survivor Trivia

Every Survivor trivia quiz on PopQ: 20 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Survivor questions and answers

  1. In Survivor: Micronesia, who formed the first successful all-female alliance?

    Answer: Parvati Shallow

    From Strategies and Alliances

  2. Who was the first person to play a hidden immunity idol for someone else in Survivor?

    Answer: Amanda Kimmel

    From Immunity Idols

  3. In Survivor: Winners at War, who was the first person to be voted out at Tribal Council?

    Answer: Natalie Anderson

    From Tribal Council

  4. What does Jeff Probst say when a contestant loses a challenge?

    Answer: Got nothing for ya

    From Jeff Probst's Iconic Catchphrases

  5. In Survivor: Winners at War, who was the first person voted out at Tribal Council?

    Answer: Natalie Anderson

    From Tribal Councils

  6. Who was the first player to play a hidden immunity idol at Tribal Council?

    Answer: Gary Hogeboom

    From Tribal Council

  7. What is Jeff Probst's signature phrase at Tribal Council?

    Answer: The tribe has spoken

    From Jeff Probst's Iconic Catchphrases

  8. In Survivor: Game Changers, who was voted out due to a twist at Tribal Council?

    Answer: Malcolm Freberg

    From Tribal Councils

All Survivor quizzes