Syberia Trivia

Every Syberia trivia quiz on PopQ: 10 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Syberia questions and answers

  1. In Syberia 3, where does Kate Walker wake up?

    Answer: Valsembor

    From Steampunk Automaton

  2. In Syberia II, who is the shaman that helps Kate Walker?

    Answer: Youkol

    From Kate Walker

  3. What is the name of Kate's fiancé in Syberia?

    Answer: Dan

    From Kate Walker

  4. In which game does the protagonist search for a genius inventor?

    Answer: Syberia

    From Benoît Sokal's Artistic Style

  5. Which game did Benoît Sokal create first?

    Answer: Amerzone: The Explorer's Legacy

    From Benoît Sokal's Artistic Style

  6. In Syberia, what is the name of the town where the game starts?

    Answer: Valadilene

    From The Automaton Oscar

  7. In Syberia, what is the name of the factory Kate Walker is sent to buy?

    Answer: Voralberg Manufacturing

    From Kate Walker

  8. What is the name of the town where the Voralberg Manufacturing is located?

    Answer: Valadilene

    From Mechanical Mammoths

All Syberia quizzes