SZA Trivia

Every SZA trivia quiz on PopQ: 14 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample SZA questions and answers

  1. In Normal Girl, what theme does SZA explore?

    Answer: Desire to fit societal norms

    From SZA's Lyrical Themes

  2. Which artist did SZA collaborate with on the song 'All The Stars'?

    Answer: Kendrick Lamar

    From Shirt

  3. What unique visual effect is used in the Broken Clocks music video?

    Answer: Flashbacks

    From SZA's Iconic Music Videos

  4. Which record label is SZA signed to?

    Answer: Top Dawg Entertainment

    From Ctrl

  5. Which song from Ctrl samples Maps by Yeah Yeah Yeahs?

    Answer: Drew Barrymore

    From The Influence of Ctrl on R&B

  6. What is SZA's real name?

    Answer: Solána Imani Rowe

    From Kill Bill

  7. Which song from CTRL features a collaboration with Kendrick Lamar?

    Answer: Doves In The Wind

    From Ctrl

  8. Which artist's song Woo Hoo is featured in Kill Bill: Vol. 1?

    Answer: The 5.6.7.8's

    From The Impact of Kill Bill

All SZA quizzes