Taken Trivia

Every Taken trivia quiz on PopQ: 14 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Taken questions and answers

  1. In Taken, Bryan Mills uses what item to track the kidnappers?

    Answer: A voice recorder

    From Bryan Mills' Special Set of Skills

  2. Who directed the 2008 film Taken?

    Answer: Pierre Morel

    From Bryan Mills' Special Set of Skills

  3. In Taken, what is the fate of Bryan's ex-wife's new husband?

    Answer: He survives

    From Rescue Missions

  4. What is Bryan Mills' main motivation in Taken (2017)?

    Answer: Revenge for his sister's death

    From Bryan Mills' Skills

  5. In Taken, Bryan Mills is a retired operative from which agency?

    Answer: CIA

    From Rescue Missions

  6. In Taken, what is the fake profession Bryan's daughter tells her kidnappers?

    Answer: Singer

    From CIA Abduction Tactics

  7. What is the name of Bryan's friend and former colleague in Taken?

    Answer: Sam

    From Liam Neeson's Character

  8. In Taken, where does Bryan Mills' daughter get kidnapped?

    Answer: Paris

    From Liam Neeson's Characters

All Taken quizzes