Tampa Bay Lightning Trivia

Every Tampa Bay Lightning trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Hockey. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Tampa Bay Lightning questions and answers

  1. Which position does Nikita Kucherov primarily play?

    Answer: Right wing

    From Nikita Kucherov

  2. How many NHL All-Star Games was he named to?

    Answer: 7

    From Steven Stamkos

  3. Which award did he win three times for gentlemanly play?

    Answer: Lady Byng Trophy

    From Martin St. Louis

  4. Against which team did Lecavalier score his 400th NHL goal in 2013?

    Answer: Carolina Hurricanes

    From Vincent Lecavalier

  5. Which junior team did Lecavalier play for in the QMJHL?

    Answer: Rimouski Oceanic

    From Vincent Lecavalier

  6. In the 2018-19 season, how many regular-season wins did the Bolts record?

    Answer: 62

    From Tampa Bay Lightning

  7. Which team did Tampa Bay defeat in the 2021 Stanley Cup Final?

    Answer: Montreal Canadiens

    From Nikita Kucherov

  8. He holds Tampa Bay's franchise records in which two stats?

    Answer: Goals and points

    From Steven Stamkos

All Tampa Bay Lightning quizzes