Tate McRae Trivia

Every Tate McRae trivia quiz on PopQ: 10 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Tate McRae questions and answers

  1. Which dance competition show did Tate McRae appear on?

    Answer: So You Think You Can Dance

    From Rising Pop Stars

  2. What genre is you broke me first by Tate McRae?

    Answer: Pop

    From you broke me first

  3. What is the duration of 'you broke me first'?

    Answer: Sat Dec 30 1899 02:49:00 GMT-0800 (Pacific Standard Time)

    From you broke me first

  4. What is the key of Tate McRae's Greedy?

    Answer: B Minor

    From Greedy

  5. Which artist did Tate McRae collaborate with on the song You?

    Answer: Khea

    From Greedy

  6. What is the duration of Greedy by Tate McRae?

    Answer: Sat Dec 30 1899 02:55:00 GMT-0800 (Pacific Standard Time)

    From Greedy

  7. In which position did You Broke Me First peak on the Billboard Hot 100?

    Answer: 17

    From you broke me first

  8. Which record label is Tate McRae signed to?

    Answer: RCA Records

    From you broke me first

All Tate McRae quizzes