Taylor Swift Trivia

Every Taylor Swift trivia quiz on PopQ: 58 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Taylor Swift questions and answers

  1. What happened in 2021 related to this album after the catalog ownership dispute?

    Answer: She released a re-recorded version

    From Red (album, 2012)

  2. Which song from Fearless was Taylor Swift's first number one hit in Australia?

    Answer: Love Story

    From Love Story

  3. Who collaborated with Taylor Swift on the song End Game?

    Answer: Ed Sheeran and Future

    From Taylor Swift's Collaborations

  4. What is the genre of the song I Bet You Think About Me?

    Answer: Country

    From I Bet You Think About Me

  5. What is the last track on Red (Taylor's Version)?

    Answer: The Very First Night

    From All Too Well (10 Minute Version)

  6. What is the name of the tour that Taylor Swift embarked on to promote the Speak Now album?

    Answer: Speak Now World Tour

    From Taylor Swift

  7. Which song from Fearless (Taylor's Version) was the first to be released as a single?

    Answer: Love Story

    From Timeless Love Songs

  8. Which single from this album reached No. 1 on the Billboard Hot 100?

    Answer: We Are Never Ever Getting Back Together

    From Red (album, 2012)

All Taylor Swift quizzes