Teddy Swims Trivia

Every Teddy Swims trivia quiz on PopQ: 20 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Teddy Swims questions and answers

  1. Which famous artist's song did Teddy Swims cover for the Spotify Singles program?

    Answer: Marvin Gaye

    From The Evolution of Teddy Swims

  2. Which of these instruments can Teddy Swims play?

    Answer: Guitar

    From The Evolution of Teddy Swims

  3. What is the name of Teddy Swims' YouTube series where he covers popular songs?

    Answer: Swimmy Sessions

    From The Journey of Teddy Swims

  4. What genre did Teddy Swims start his career in?

    Answer: Rock

    From The Evolution of Teddy Swims

  5. Which artist's song did Teddy Swims cover, leading to his first TV appearance?

    Answer: Marvin Gaye

    From Teddy Swims' Viral Covers

  6. What is the name of the album 'Bed on Fire' is from?

    Answer: 'Unlearning'

    From Bed on Fire

  7. What is the first song Teddy Swims covered on his YouTube channel?

    Answer: Someone You Loved

    From Bed on Fire

  8. What is the genre of the song 'Bed on Fire'?

    Answer: Pop

    From Bed on Fire

All Teddy Swims quizzes