Teenage Mutant Ninja Turtles Trivia

Every Teenage Mutant Ninja Turtles trivia quiz on PopQ: 14 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Teenage Mutant Ninja Turtles questions and answers

  1. In The Big Blow Out, who was the main villain?

    Answer: Krang

    From Epic Teenage Mutant Ninja Turtles Battles

  2. Which villain did the Turtles face in the episode Enter the Shredder?

    Answer: Shredder

    From Epic Teenage Mutant Ninja Turtles Battles

  3. Which scientist becomes a mutant fly?

    Answer: Baxter Stockman

    From Legendary Turtle Allies

  4. Who designed the Turtle Tank?

    Answer: Donatello

    From Notable Turtle Vehicles

  5. Who is the leader of the Foot Clan?

    Answer: Shredder

    From Iconic Turtle Villains

  6. Who are the two mutants created by Shredder in the second TMNT movie?

    Answer: Tokka and Rahzar

    From Iconic Turtle Villains

  7. Which villain is a mutated warthog?

    Answer: Bebop

    From Iconic Turtle Villains

  8. Which weapon is most associated with stealth?

    Answer: Sai

    From Iconic Turtle Weapons

All Teenage Mutant Ninja Turtles quizzes