Tekken Trivia

Every Tekken trivia quiz on PopQ: 9 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Tekken questions and answers

  1. Which of Kazuya's relatives later becomes one of his foes?

    Answer: His son Jin

    From Kazuya Mishima

  2. In the 1994 original, what drives Kazuya to enter the tournament?

    Answer: Revenge on his father

    From Kazuya Mishima

  3. What is the name of the corporation that Heihachi Mishima heads in the Tekken series?

    Answer: Mishima Zaibatsu

    From Heihachi Mishima

  4. In Tekken 3, who is responsible for the disappearance of Kazuya Mishima?

    Answer: Heihachi Mishima

    From Kazuya Mishima's Devil Gene

  5. What is the name of the secret character in Tekken 3 who is a wooden training dummy?

    Answer: Mokujin

    From Mishima Zaibatsu

  6. Who is the CEO of Mishima Zaibatsu in Tekken 3?

    Answer: Heihachi Mishima

    From Mishima Zaibatsu

  7. In Tekken 7, what is the name of Jin's Rage Art?

    Answer: Raging Demon

    From Jin Kazama

  8. Which spin-off game stars Nina as the lead character?

    Answer: Death by Degrees

    From Nina Williams

All Tekken quizzes