Terminator Trivia

Every Terminator trivia quiz on PopQ: 10 quizzes in Games and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Terminator questions and answers

  1. Which character is a liquid metal Terminator?

    Answer: Catherine Weaver

    From Iconic Cybernetic Beings

  2. Which weapon does Sarah Connor use to destroy Cromartie in Mr. Ferguson Is Ill Today?

    Answer: Plasma rifle

    From Futuristic Weapons

  3. What material is the time-travel machine made of?

    Answer: Metal

    From Iconic Time-Travel Machines

  4. What is the name of the resistance fighter who travels back with Derek Reese?

    Answer: Sumner

    From Time-Travel Paradoxes

  5. Who is sent back in time to protect John Connor?

    Answer: Cameron

    From Time-Travel Paradoxes

  6. Which host gains self-awareness and escapes the park?

    Answer: Maeve Millay

    From Iconic Cybernetic Beings

  7. In the Terminator 2: Judgment Day game, who reprogrammed the T-800?

    Answer: John Connor

    From T-800

  8. What is the T-800's vision mode in the Terminator series?

    Answer: Infrared

    From T-800 Model

All Terminator quizzes