Test Drive Trivia

Every Test Drive trivia quiz on PopQ: 8 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Test Drive questions and answers

  1. What is the primary objective in Test Drive Unlimited?

    Answer: Complete challenges

    From Open World Racing Experiences

  2. Which car manufacturer is NOT featured in Test Drive Unlimited?

    Answer: Ferrari

    From Open World Racing Experiences

  3. Which car is known for its unique design in TDU2?

    Answer: Spyker C8 Aileron

    From Legendary Vehicles

  4. Which car is known as the Batmobile in TDU2?

    Answer: Pagani Zonda C12

    From Legendary Vehicles

  5. Which car in TDU2 is known for its butterfly doors?

    Answer: McLaren MP4-12C

    From Ridiculously Fast Cars

  6. Which car in TDU2 is famous for its W16 engine?

    Answer: Bugatti Veyron 16.4

    From Ridiculously Fast Cars

  7. Which type of racing is NOT available in Test Drive Unlimited 2?

    Answer: Drag Racing

    From Open World Racing

  8. What is the main currency used in Test Drive Unlimited 2?

    Answer: TDU Dollars

    From Open World Racing

All Test Drive quizzes