Texas Chainsaw Massacre Trivia

Every Texas Chainsaw Massacre trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Texas Chainsaw Massacre questions and answers

  1. What is the name of Sally's brother in the film?

    Answer: Franklin

    From Grisly Chainsaw Tactics

  2. What was the name of the gas station BBQ joint in the film?

    Answer: The Last Chance Gas Station

    From Chainsaw

  3. What is the name of the actress who played Sally, the final girl in the 1974 film?

    Answer: Marilyn Burns

    From Leatherface's Chainsaw

  4. What is the name of the wheelchair-bound character in The Texas Chainsaw Massacre (1974)?

    Answer: Franklin

    From Leatherface's Chainsaw

  5. What is the name of the actress who played the final girl, Sally, in the original film?

    Answer: Marilyn Burns

    From Leatherface's Chainsaw

  6. What is the last scene of 'The Texas Chainsaw Massacre' (1974)?

    Answer: Leatherface swinging his chainsaw

    From Chainsaw

  7. What was the budget for 'The Texas Chainsaw Massacre' (1974)?

    Answer: 140000

    From Chainsaw

  8. What is the reason the group of friends end up at the Sawyer house in 'The Texas Chain Saw Massacre'?

    Answer: They are checking on family graves

    From Leatherface

All Texas Chainsaw Massacre quizzes