Thatgamecompany Trivia

Every Thatgamecompany trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Thatgamecompany questions and answers

  1. Which platform was Journey initially released on?

    Answer: PlayStation 3

    From Silent Protagonist

  2. What is the primary way to restore energy in Desert Traveler?

    Answer: Touching cloth-like creatures

    From Desert Traveler

  3. In Journey, what is the effect of collecting glowing symbols?

    Answer: They lengthen the Traveler's Scarf

    From The Traveler's Scarf

  4. Which action in Journey helps to regenerate the Traveler's Scarf?

    Answer: Singing near cloth creatures

    From The Traveler's Scarf

  5. Which game by Thatgamecompany allows multiplayer interaction only through musical chimes?

    Answer: Journey

    From Zen Gaming

  6. What is the main setting of the game Abzû?

    Answer: Underwater

    From Underwater Exploration

  7. What is the only form of communication in Journey?

    Answer: Musical chime

    From Sand Surfing

  8. What is the name of the composer who created the music for Journey?

    Answer: Austin Wintory

    From Silent Protagonist

All Thatgamecompany quizzes