The Americans Trivia

Every The Americans trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Americans questions and answers

  1. What is the name of the Soviet program that trained illegals like Philip and Elizabeth in The Americans?

    Answer: Directorate S

    From Cold War Espionage

  2. What is the name of the FBI agent living next door to the Jennings in The Americans?

    Answer: Stan Beeman

    From The Soviet Spy Network

  3. In The Americans, who plays the character of Nina Krilova?

    Answer: Annet Mahendru

    From Cold War Espionage

  4. Which character in The Americans is a KGB officer who becomes a double agent for the FBI?

    Answer: Nina Krilova

    From The Jennings Family

  5. What is the name of the FBI agent who is the Jennings' neighbor in The Americans?

    Answer: Stan Beeman

    From Cold War Espionage

  6. What is the name of the technique used by the Jennings to change their appearance?

    Answer: Disguise and impersonation

    From Spycraft Techniques

  7. In The Americans, who is the handler of the Jennings?

    Answer: Gabriel

    From Cold War Espionage

  8. What is the name of the operation that Philip and Elizabeth Jennings are part of?

    Answer: Operation CHRONICLE

    From Spycraft Techniques

All The Americans quizzes