The Avengers Trivia

Every The Avengers trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Avengers questions and answers

  1. In Avengers: Endgame, where was the Power Stone retrieved from?

    Answer: Morag

    From Infinity Stones

  2. What is the color of the Reality Stone in Avengers: Endgame?

    Answer: Red

    From Infinity Stones

  3. What is the last word spoken by Tony Stark in the movie?

    Answer: Cheeseburger

    From Time Heist

  4. Who directed Avengers: Endgame?

    Answer: Anthony and Joe Russo

    From Time Heist

  5. Which Infinity Stone was the last to be revealed in the MCU before Infinity War?

    Answer: Soul Stone

    From Infinity Stones

  6. Who was the last person to hold all six Infinity Stones in Avengers: Endgame?

    Answer: Iron Man

    From Infinity Stones

  7. Which Infinity Stone was hidden in the Eye of Agamotto?

    Answer: Time Stone

    From Infinity Stones

  8. Which Infinity Stone was kept in the Orb?

    Answer: Power Stone

    From Infinity Stones

All The Avengers quizzes