The Bachelor Trivia

Every The Bachelor trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Bachelor questions and answers

  1. Which Bachelor season introduced the group date rose?

    Answer: Season 4 (Bob Guiney)

    From Rose Ceremonies

  2. Who was the first Bachelor to not propose in the finale?

    Answer: Brad Womack

    From Rose Ceremonies

  3. Which Bachelor contestant was sent home right before the fantasy suite date despite being a fan favorite?

    Answer: Kaitlyn Bristowe

    From Fantasy Suites

  4. Who was the first Bachelor to have fantasy suite dates in Thailand?

    Answer: Sean Lowe

    From Fantasy Suites

  5. Who was the first Bachelor to have Fantasy Suite dates in two different countries?

    Answer: Jason Mesnick

    From Fantasy Suite Dates

  6. Who was the first Bachelor to have Fantasy Suite dates?

    Answer: Alex Michel

    From Fantasy Suite Dates

  7. Who was the first Bachelor to reject all bachelorettes in the final rose ceremony?

    Answer: Brad Womack

    From Rose Ceremony

  8. Which Bachelor gave out the first impression rose in season 1?

    Answer: Alex Michel

    From Rose Ceremony

All The Bachelor quizzes