The Bad Guys Trivia

Every The Bad Guys trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Bad Guys questions and answers

  1. What is the name of the guinea pig philanthropist?

    Answer: Professor Marmalade

    From Innovative Heists

  2. What is Mr. Piranha's notable trait?

    Answer: Strength

    From Criminal Masterminds

  3. What is the name of the guinea pig philanthropist?

    Answer: Professor Marmalade

    From Comedic Criminals

  4. Which character is known for their hacking skills?

    Answer: Ms. Tarantula

    From Comedic Criminals

  5. What is the name of the city where the movie is set?

    Answer: Los Angeles

    From Innovative Heists

  6. What is the main goal of the Bad Guys in the movie?

    Answer: To pull off a heist

    From Innovative Heists

  7. What is the name of the guinea pig villain?

    Answer: Professor Marmalade

    From Criminal Masterminds

  8. Which character is known for their hacking skills?

    Answer: Ms. Tarantula

    From Criminal Masterminds

All The Bad Guys quizzes