The Beatles Trivia

Every The Beatles trivia quiz on PopQ: 15 quizzes in Music and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Beatles questions and answers

  1. Who was the producer of Love Me Do?

    Answer: George Martin

    From Love Me Do

  2. Which song on The White Album was written about John Lennon's mother?

    Answer: Julia

    From The While Album

  3. Which song caused notable tension within the band during sessions?

    Answer: Maxwell's Silver Hammer

    From Abbey Road (1969)

  4. Which song on The White Album was inspired by a nursery rhyme Paul McCartney's mother used to sing to him?

    Answer: Blackbird

    From The While Album

  5. What did Rocky Raccoon do with Gideon's Bible?

    Answer: He read it

    From Rocky Raccoon

  6. Before Starr joined, in which German city did the Beatles build their act?

    Answer: Hamburg

    From White Album to Breakup Era (1968-1970)

  7. Which other band is noted for performing the song?

    Answer: U2

    From Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band (1967)

  8. Who directed the promotional clip for the single?

    Answer: Michael Lindsay-Hogg

    From Hey Jude

All The Beatles quizzes