The Bourne Trivia

Every The Bourne trivia quiz on PopQ: 8 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Bourne questions and answers

  1. Which actress plays the role of Marie Kreutz in The Bourne Identity?

    Answer: Franka Potente

    From Undercover Agents

  2. What is the color of the bag Bourne retrieves from the bank?

    Answer: Red

    From Spy Craft and Identity Crises

  3. Where is Jason Bourne found at the start of the film?

    Answer: Mediterranean Sea

    From Spy Craft and Identity Crises

  4. What is the name of the author who wrote the novel The Bourne Identity?

    Answer: Robert Ludlum

    From Jason Bourne

  5. Who is the antagonist in 'Memento'?

    Answer: Teddy

    From Amnesia as a Plot Device

  6. What is the name of the woman who helps Jason Bourne?

    Answer: Marie Kreutz

    From Memory Loss Thrills

  7. Who directed the film 'Memento'?

    Answer: Christopher Nolan

    From Amnesia as a Plot Device

  8. What is the name of the operation that created Jason Bourne?

    Answer: Operation Treadstone

    From Jason Bourne

All The Bourne quizzes