The Boys Trivia

Every The Boys trivia quiz on PopQ: 23 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Boys questions and answers

  1. Who said, 'I can't lash out like some raging, entitled maniac. That's a white man's luxury.'?

    Answer: Queen Maeve

    From Memorable Quotes

  2. What band is Hughie a massive fan of throughout the series?

    Answer: Billy Joel

    From Hugh 'Hughie' Campbell

  3. What is the name of the superhero team in The Boys?

    Answer: The Seven

    From Production Details

  4. Who is Mother's Milk's wife in The Boys?

    Answer: Monique

    From Mother's Milk's Family

  5. In the TV series, what group does Stormfront join in the second season?

    Answer: The Seven

    From Stormfront's History

  6. What band's music is Hughie famously associated with throughout the show?

    Answer: Billy Joel

    From Hugh 'Hughie' Campbell

  7. What is the name of the production company behind The Boys?

    Answer: Sony Pictures Television

    From Production Details

  8. Which Supe does Butcher have the most personal vendetta against throughout the show?

    Answer: Homelander

    From Billy Butcher

All The Boys quizzes