The Christmas Chronicles Trivia

Every The Christmas Chronicles trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Christmas Chronicles questions and answers

  1. What city does most of The Christmas Chronicles take place in?

    Answer: Chicago

    From Santa Claus Portrayals

  2. Who directed The Christmas Chronicles?

    Answer: Clay Kaytis

    From Santa Claus Portrayals

  3. What song does Santa perform in jail?

    Answer: Santa Claus Is Back in Town

    From Unveiling Festive Santa Adventures

  4. What is the name of the sister in the movie?

    Answer: Kate Pierce

    From Unveiling Festive Santa Adventures

  5. What does Hero Boy initially claim to hear from Santa's bell in The Polar Express?

    Answer: Nothing

    From Christmas Movies

  6. Who directed The Polar Express?

    Answer: Robert Zemeckis

    From Christmas Movies

  7. What is the name of the brother and sister in The Christmas Chronicles (2018)?

    Answer: Teddy and Kate

    From Santa Claus

  8. What is the name of the sister in The Christmas Chronicles?

    Answer: Kate

    From Fanciful Christmas Eve Adventures

All The Christmas Chronicles quizzes