The Conjuring Trivia

Every The Conjuring trivia quiz on PopQ: 13 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Conjuring questions and answers

  1. Who directed The Conjuring (2013)?

    Answer: James Wan

    From Supernatural Investigations

  2. What is the name of the character played by Famke Janssen in House on Haunted Hill (1999)?

    Answer: Evelyn Stockard-Price

    From Haunted Houses

  3. What is the name of the priest in The Amityville Horror?

    Answer: Father Delaney

    From Haunted Houses

  4. In 'The Conjuring', what is the name of the witch haunting the Perron family?

    Answer: Bathsheba

    From Ghost Hunting Techniques

  5. Who directed 'The Conjuring'?

    Answer: James Wan

    From Ghost Hunting Techniques

  6. What is the name of the doll in The Conjuring Universe?

    Answer: Annabelle

    From The Enfield Haunting

  7. What is the name of the youngest Lutz child in The Amityville Horror?

    Answer: Missy

    From Haunted Houses

  8. What is the name of the demonologist couple?

    Answer: Warren

    From Eerie Possessions and Suspenseful Haunts

All The Conjuring quizzes