The Crew Trivia

Every The Crew trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Crew questions and answers

  1. What is the name of the police force in The Crew?

    Answer: 5-10s

    From Customizable Vehicles

  2. What is the maximum level of rarity for vehicle parts in The Crew 2?

    Answer: Platinum

    From Customizable Vehicles

  3. Which expansion introduced hovercrafts in The Crew 2?

    Answer: Demolition Derby

    From Cooperative Racing Challenges

  4. Which type of vehicle is NOT used in Collaborative Missions?

    Answer: Boats

    From Collaborative Missions

  5. Which company developed The Crew 2?

    Answer: Ivory Tower

    From Cooperative Racing Challenges

  6. What is the name of the main antagonist in The Crew?

    Answer: Coburn

    From Customizable Vehicles

  7. What is a key strategy in Collaborative Missions?

    Answer: Team coordination

    From Collaborative Missions

  8. Which game mode allows cooperative play in The Crew 2?

    Answer: Co-op Events

    From Cooperative Racing Challenges

All The Crew quizzes