The Crow Trivia

Every The Crow trivia quiz on PopQ: 12 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Crow questions and answers

  1. Which actor plays the role of Lauren's sister, Erin?

    Answer: Kirsten Dunst

    From Revengeful Supernatural Heroes

  2. What is the primary setting of The Crow: Wicked Prayer?

    Answer: A mining town

    From Supernatural Noir Heroes

  3. What is the name of the young girl Eric befriends in The Crow?

    Answer: Sarah

    From Dark Urban Legends

  4. Which character is a priest in the movie?

    Answer: Harold

    From Supernatural Noir Heroes

  5. Who played the lead role of Eric Draven in The Crow?

    Answer: Brandon Lee

    From Dark Urban Legends

  6. What is the name of the villain in the film?

    Answer: Judah Earl

    From Dark Revenge Tales

  7. What is the name of the young girl Eric Draven befriends in The Crow?

    Answer: Sarah

    From Gothic Themes

  8. Who composed the score for The Crow?

    Answer: Graeme Revell

    From Supernatural Vengeance

All The Crow quizzes