The Crown Trivia

Every The Crown trivia quiz on PopQ: 30 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Crown questions and answers

  1. Which actor played the role of Prince Charles in the third and fourth seasons of The Crown?

    Answer: Josh O'Connor

    From The British Monarchy

  2. Which historical event does The Crown Season 1 end with?

    Answer: The Suez Crisis

    From British Monarchy

  3. In The Crown, who played Princess Margaret in the third and fourth seasons?

    Answer: Helena Bonham Carter

    From British Royalty

  4. What event does the first episode of The Crown depict?

    Answer: Elizabeth's wedding

    From Royal Intrigues

  5. In The Crown, who played Princess Diana in the fourth season?

    Answer: Emma Corrin

    From British Monarchy

  6. What is the name of the episode that depicts the Falklands War?

    Answer: War

    From British Monarchy

  7. What is the title of the episode about the moon landing?

    Answer: Moondust

    From Royal Machinations and Rivalries

  8. Who is set to play Queen Elizabeth II in the fifth and sixth seasons of The Crown?

    Answer: Imelda Staunton

    From British Royal Family

All The Crown quizzes