The Dark Knight Trivia

Every The Dark Knight trivia quiz on PopQ: 11 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Dark Knight questions and answers

  1. What is the Joker's catchphrase in The Dark Knight (2008)?

    Answer: Why so serious?

    From The Joker

  2. Where does Bruce Wayne train with the League of Shadows?

    Answer: Bhutan

    From Villain Origin Stories

  3. What is the Joker's iconic line from The Dark Knight (2008)?

    Answer: Why so serious?

    From Joker

  4. What is the name of the mob boss Joker kills with a pencil?

    Answer: Gambol

    From Chaos in Gotham

  5. What does the Joker use to rob the bank in the opening scene?

    Answer: Clown masks

    From Crime in Gotham

  6. What is the Joker's iconic line in The Dark Knight (2008)?

    Answer: Why so serious?

    From Joker

  7. What is the name of the fear-inducing villain?

    Answer: Scarecrow

    From Silent Guardians

  8. Who composed the score for The Dark Knight?

    Answer: Hans Zimmer

    From Urban Chaos

All The Dark Knight quizzes