The Devil Wears Prada Trivia

Every The Devil Wears Prada trivia quiz on PopQ: 8 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Devil Wears Prada questions and answers

  1. What is the name of Miranda's assistant who Andy replaces?

    Answer: Emily

    From The Devil Wears Prada

  2. Who is the editor-in-chief of Runway?

    Answer: Miranda Priestly

    From Corporate Power Struggles

  3. What does Miranda call her coffee order each morning?

    Answer: Her coffee is called 'The Miranda'

    From Miranda Priestly

  4. What does Miranda famously say about a cerulean blue belt in the film?

    Answer: She traces how fashion trickles down to the masses

    From Miranda Priestly

  5. What does Miranda do at the end that shocks Nigel in the film?

    Answer: She gives Jacqueline Follet Nigel's dream job

    From Miranda Priestly

  6. What city does Miranda travel to for the fashion shows in the film?

    Answer: Paris

    From Miranda Priestly

  7. What real fashion publication's editor inspired the Miranda Priestly character?

    Answer: Vogue

    From The Devil Wears Prada

  8. Which actress plays the ambitious second assistant Emily in the film?

    Answer: Emily Blunt

    From The Devil Wears Prada

All The Devil Wears Prada quizzes