The Elder Scrolls Trivia

Every The Elder Scrolls trivia quiz on PopQ: 22 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Elder Scrolls questions and answers

  1. What is the name of the dragon priest mask that the Dragonborn can obtain from Skuldafn?

    Answer: Nahkriin

    From Dragonborn

  2. What is the name of the dragon language word for Sky learned at the Throat of the World?

    Answer: Lok

    From The Throat of the World

  3. What race is the Dragonborn in the main storyline of Skyrim?

    Answer: Nord

    From Dragonborn

  4. What is the name of the shout that allows the Dragonborn to reach the Throat of the World?

    Answer: Clear Skies

    From The Throat of the World

  5. What is the name of the Dragonborn's housecarl in Whiterun?

    Answer: Lydia

    From Dragonborn

  6. What is the name of the dragon that the Dragonborn first encounters in Skyrim?

    Answer: Mirmulnir

    From Dragonborn

  7. What shout is used to summon a spectral wolf?

    Answer: Summon Spectral Wolf

    From Dragon Shouts

  8. What is the name of the ancient dragon burial site where Dovahkiin first encounters Alduin?

    Answer: Kynesgrove

    From Dovahkiin

All The Elder Scrolls quizzes