The Elder Scrolls V: Skyrim Trivia

Every The Elder Scrolls V: Skyrim trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Elder Scrolls V: Skyrim questions and answers

  1. What artifact do you recover during 'No Stone Unturned'?

    Answer: Stones of Barenziah

    From The Nightingale Thieves Guild

  2. Which Daedric Prince does the Thieves Guild serve in Skyrim?

    Answer: Nocturnal

    From The Nightingale Thieves Guild

  3. What religious order did the Empire disband as part of the peace treaty?

    Answer: The Blades

    From Skyrim's Great War

  4. Which quest-specific circumstance makes obtaining the White Phial's third ingredient exceptionally dangerous?

    Answer: Dragon battle occurs simultaneously

    From The White Phial

  5. What is the primary magical effect of the White Phial when restored?

    Answer: Restores Health

    From The White Phial

  6. Which daedric prince does the Dawnguard DLC primarily focus on?

    Answer: Meridia

    From The Elder Scrolls

  7. What is the name of the shadowy faction protecting guild members?

    Answer: The Nightingales

    From The Nightingale Thieves Guild

  8. How many years passed between the Great War's end and Skyrim's events?

    Answer: 25 years

    From Skyrim's Great War

All The Elder Scrolls V: Skyrim quizzes