The Equalizer Trivia

Every The Equalizer trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Equalizer questions and answers

  1. What is the name of the diner McCall frequently visits?

    Answer: Bridge Diner

    From Iconic Vigilante Heroes

  2. Who plays the lead role of Robert McCall in The Equalizer (2014)?

    Answer: Denzel Washington

    From Iconic Vigilante Heroes

  3. What book is Robert McCall reading at the beginning of The Equalizer?

    Answer: The Old Man and the Sea

    From Vigilante Justice

  4. Which actor plays the role of Dave York?

    Answer: Pedro Pascal

    From Vengeful Vigilantes

  5. What book is Robert McCall reading in the diner?

    Answer: The Old Man and the Sea

    From Modern Supernatural Actions

  6. Which city is The Equalizer (2014) primarily set in?

    Answer: Boston

    From Iconic Vigilante Heroes

  7. Which city is prominently featured in The Equalizer 2?

    Answer: Boston

    From Vengeful Vigilantes

  8. In The Equalizer, what is the name of the Russian mob boss?

    Answer: Vladimir Pushkin

    From Vigilante Justice

All The Equalizer quizzes