The Exorcist Trivia

Every The Exorcist trivia quiz on PopQ: 28 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Exorcist questions and answers

  1. What is the famous line spoken by Regan in The Exorcist?

    Answer: Your mother sucks cocks in Hell

    From Possession and Exorcism

  2. What does Regan reveal about the demon Pazuzu in The Exorcist II?

    Answer: He's afraid of love

    From Regan MacNeil

  3. What is the name of the demon possessing Regan in The Exorcist?

    Answer: Pazuzu

    From Demonic Possession

  4. Who played Regan MacNeil in The Exorcist II?

    Answer: Linda Blair

    From Regan MacNeil

  5. Who does Father Karras ask to help perform an exorcism in The Exorcist?

    Answer: Father Merrin

    From Father Damien Karras

  6. What does Regan do to the crucifix?

    Answer: Stabs herself

    From Supernatural Confrontation Scenes

  7. What is the name of the staircase featured in a key scene of The Exorcist, now a tourist attraction?

    Answer: The Exorcist Steps

    From The Lucifer

  8. Which actor played the role of Father Damien Karras in The Exorcist?

    Answer: Jason Miller

    From The Lucifer

All The Exorcist quizzes