The Expanse Trivia

Every The Expanse trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Expanse questions and answers

  1. What is the Belter Creole term for ship in The Expanse?

    Answer: sif

    From Belter Creole Language

  2. Which character is the Rocinante's engineer?

    Answer: Naomi Nagata

    From The Rocinante

  3. What is the Rocinante's primary role in the Martian navy?

    Answer: Frigate

    From Rocinante Spaceship

  4. Who created the Belter Creole language for The Expanse?

    Answer: Nick Farmer

    From Belter Creole Language

  5. Who is the captain of the Rocinante in The Expanse?

    Answer: James Holden

    From The Rocinante

  6. What is the name of the AI system on the Rocinante?

    Answer: There is no AI system

    From The Rocinante

  7. What is the name of the Belter detective in The Expanse?

    Answer: Josephus Miller

    From Space Travel

  8. In The Expanse, what is the name of the Martian marine who joins the Rocinante crew?

    Answer: Bobbie Draper

    From The Belt

All The Expanse quizzes