The Expendables Trivia

Every The Expendables trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Expendables questions and answers

  1. Which actor from the Rocky franchise also appears in The Expendables?

    Answer: Dolph Lundgren

    From Ensemble Action Teams

  2. Who plays the villain, General Garza, in The Expendables (2010)?

    Answer: David Zayas

    From Action Movie Tropes

  3. Which character is a demolitions expert?

    Answer: Toll Road

    From Rescue Operations

  4. What is the name of Jet Li's character?

    Answer: Yin Yang

    From Explosive Mercenary Missions

  5. Who leads the Expendables team?

    Answer: Barney Ross

    From Rescue Operations

  6. What is the name of Jason Statham's character?

    Answer: Lee Christmas

    From Explosive Mercenary Missions

  7. Which actor played the character Hale Caesar in The Expendables (2010)?

    Answer: Terry Crews

    From Heist Teams

  8. Which actor played the character Hale Caesar in The Expendables?

    Answer: Terry Crews

    From Ensemble Action Teams

All The Expendables quizzes