The Fast and the Furious Trivia

Every The Fast and the Furious trivia quiz on PopQ: 15 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Fast and the Furious questions and answers

  1. What is the name of the rival gang leader?

    Answer: Johnny Tran

    From Intense High-Speed Chases

  2. Which car does Brian drive in the first race?

    Answer: Mitsubishi Eclipse

    From Intense High-Speed Chases

  3. In The Fast and the Furious, what is the name of the rival racing crew?

    Answer: Tran's crew

    From Street Racing Culture

  4. What is the name of Vin Diesel's character in the series?

    Answer: Dominic Toretto

    From Street Racing Culture

  5. What is Han's full name?

    Answer: Han Seoul-Oh

    From Evolution of Street Racing Culture

  6. Who composed the score for Fast & Furious (2009)?

    Answer: Brian Tyler

    From High-Octane Racing

  7. What is the name of Paul Walker's character?

    Answer: Brian O'Conner

    From High-Octane Racing

  8. What is the name of the FBI agent Brian O'Conner works with in Fast & Furious (2009)?

    Answer: Agent Michael Stasiak

    From Race Cars

All The Fast and the Furious quizzes