The Goldbergs Trivia

Every The Goldbergs trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Goldbergs questions and answers

  1. What is the name of the Goldberg family's dog?

    Answer: Lucky

    From Heartwarming Family Moments

  2. Which character is known for his JTP group?

    Answer: Barry

    From Heartwarming Family Moments

  3. Which 80s music icon does Erica idolize in the episode Muscles Mirsky?

    Answer: Madonna

    From The Goldbergs' 80s References

  4. Which 80s band's poster is seen in Erica's room throughout the series?

    Answer: Duran Duran

    From The Goldbergs' 80s References

  5. Which character is known for his love of rap music?

    Answer: Barry

    From Quirky Family Antics

  6. What is the name of Erica's band?

    Answer: The Dropouts

    From Heartwarming Family Moments

  7. What 80s movie is referenced in the episode Goldbergs Never Say Die!?

    Answer: The Goonies

    From The Goldbergs' 80s References

  8. Which 80s movie is referenced in the pilot episode of The Goldbergs?

    Answer: The Goonies

    From The Goldbergs' 80s References

All The Goldbergs quizzes