The Good Place Trivia

Every The Good Place trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Good Place questions and answers

  1. Who played the role of The Judge in The Good Place?

    Answer: Maya Rudolph

    From The Judge

  2. What is Eleanor's favorite type of shrimp in The Good Place?

    Answer: Cocktail Shrimp

    From Forking Good Place

  3. What is the name of the bar in The Good Place?

    Answer: The Puking Moose

    From The Afterlife Concept

  4. Who is the all-knowing information source in The Good Place?

    Answer: Janet

    From The Afterlife Concept

  5. What is the name of the frozen yogurt shop in The Good Place?

    Answer: The Yogurt Yurt

    From The Afterlife System

  6. What is the name of the architect of The Good Place?

    Answer: Michael

    From The Afterlife System

  7. What is the name of Eleanor's soulmate in The Good Place?

    Answer: Chidi Anagonye

    From Forking

  8. What is the name of the frozen yogurt shop in The Good Place?

    Answer: The Yogurt Yurt

    From Afterlife Concepts

All The Good Place quizzes