The Good Wife Trivia

Every The Good Wife trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Good Wife questions and answers

  1. In The Good Fight, who is the managing partner of Reddick, Boseman & Lockhart?

    Answer: Adrian Boseman

    From Law Firms

  2. What is the profession of Frank Underwood at the start of The Underwoods?

    Answer: Congressman

    From The Underwoods

  3. What is the name of the law firm Alicia joins in season 1 of The Good Wife?

    Answer: Stern, Lockhart & Gardner

    From The Underwoods

  4. What legal maneuver did Alicia use to win the case in The Deconstruction?

    Answer: She used a Chewbacca Defense

    From Alicia Florrick's Legal Strategies

  5. Who was Alicia's opposing counsel in the case of a murdered judge?

    Answer: Louis Canning

    From Alicia Florrick's Legal Battles

  6. Which client did Alicia represent in a landmark civil rights case?

    Answer: Neil Gross

    From Alicia Florrick's Legal Battles

  7. Who is Alicia Florrick's main love interest besides her husband in The Good Wife?

    Answer: Will Gardner

    From Alicia Florrick

  8. What is the name of the firm where Alicia Florrick ends up working in The Good Wife?

    Answer: Lockhart, Agos & Lee

    From Law Firms

All The Good Wife quizzes