The Grand Tour Trivia

Every The Grand Tour trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Grand Tour questions and answers

  1. What is the name of the tent where the studio segments are filmed?

    Answer: The Grand Tour Tent

    From Exotic Supercars

  2. Which car was the first to be tested on the Eboladrome?

    Answer: BMW M2

    From Exotic Supercars

  3. Who replaced the original trio of presenters on Top Gear in 2016?

    Answer: Chris Evans

    From Supercars

  4. Which car was the first to be named 'Car of the Year' by Top Gear in 2002?

    Answer: Toyota Corolla

    From Supercars

  5. What is the name of the segment where celebrities race in The Grand Tour?

    Answer: Celebrity Face Off

    From Supercars

  6. What is the name of the test track used in The Grand Tour?

    Answer: Eboladrome

    From Supercars

  7. In the Scotland Special, what car did James May drive?

    Answer: Cadillac DeVille

    From Vehicles of The Grand Tour

  8. What car did Jeremy Clarkson drive in the first episode of The Grand Tour?

    Answer: McLaren P1

    From Vehicles of The Grand Tour

All The Grand Tour quizzes