The Handmaid's Tale Trivia

Every The Handmaid's Tale trivia quiz on PopQ: 13 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Handmaid's Tale questions and answers

  1. What is the punishment for homosexuality in Gilead?

    Answer: Death by hanging

    From Gilead's Society

  2. In the Hulu series, which Commander is investigated by the Eyes for his illegal activities at Jezebel's?

    Answer: Commander Fred Waterford

    From The Handmaid's Tale's The Eyes Secret Police

  3. Which character is revealed to be an Eye working undercover as a driver in the TV series?

    Answer: Nick Blaine

    From The Handmaid's Tale's The Eyes Secret Police

  4. What is the name of the protagonist in The Handmaid's Tale?

    Answer: June Osborne

    From Gilead Society

  5. In The Handmaid's Tale, what is the name of June's daughter?

    Answer: Hannah

    From The Red Center

  6. After Emily is removed as Ofglen, what does the new Ofglen (Ofglen 2) do to discourage June from asking about Mayday?

    Answer: She warns June that people who ask about the resistance get sent to the Colonies

    From Ofglen's Resistance Role in Gilead

  7. What is Ofglen's real name before being assigned as a Handmaid in Gilead?

    Answer: Emily

    From Ofglen's Resistance Role in Gilead

  8. Which season reveals the full scope of Mayday's involvement with the underground railroad?

    Answer: Season 4

    From Offred's Underground Railroad Network

All The Handmaid's Tale quizzes