The Hangover Trivia

Every The Hangover trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Hangover questions and answers

  1. What is the profession of Stu Price, played by Ed Helms?

    Answer: Dentist

    From Vegas Bachelor Party

  2. What is the name of the hotel the group stays at in Las Vegas?

    Answer: Caesars Palace

    From Bachelor Party Chaos

  3. What is the name of the gangster who kidnaps Doug in The Hangover?

    Answer: Mr. Chow

    From Bachelor Parties

  4. What is the name of the hotel the Wolfpack stays at in Las Vegas?

    Answer: Caesars Palace

    From The Wolfpack

  5. In The Hangover, what does Phil Wenneck wear around his neck?

    Answer: Hospital bracelet

    From Phil Wenneck

  6. What song does Mike Tyson sing along to in The Hangover?

    Answer: In The Air Tonight

    From Bachelor Parties

  7. What is the name of the stripper Alan marries in The Hangover?

    Answer: Jade

    From Bachelor Parties

  8. What is the name of the police officer who tases Alan?

    Answer: Officer Franklin

    From Vegas Bachelor Party

All The Hangover quizzes