The Haunting of Hill House Trivia

Every The Haunting of Hill House trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Haunting of Hill House questions and answers

  1. Which character in The Haunting of Hill House is a funeral director?

    Answer: Shirley

    From Hill House

  2. Who does Sister Jude confront in Asylum?

    Answer: Dr. Arden

    From Epic Horror Showdowns

  3. In which season do the ghosts of Murder House confront the living?

    Answer: Murder House

    From Epic Horror Showdowns

  4. Which Crain sibling is a child psychologist?

    Answer: Theo

    From Haunted House Spectacles

  5. What is the name of the ghost that haunts Luke?

    Answer: The Tall Man

    From Mysterious Haunted Locations

  6. Where does Luke encounter the ghost of Abigail?

    Answer: Treehouse

    From Iconic Haunted Locations

  7. What is the title of Steven Crain's book?

    Answer: The Haunting of Hill House

    From Epic Horror Showdowns

  8. In The Haunting of Hill House, what does Luke often see?

    Answer: A tall man with a bowler hat

    From Hill House

All The Haunting of Hill House quizzes