The Hunger Games Trivia

Every The Hunger Games trivia quiz on PopQ: 25 quizzes in Books, Movies, and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Hunger Games questions and answers

  1. In The Hunger Games (2012), what role does Haymitch serve for Katniss and Peeta?

    Answer: Mentor

    From Haymitch Abernathy

  2. What is the name of the Martian colony's administrator?

    Answer: Vilos Cohaagen

    From Dystopian Societies

  3. What is the name of the annual event in which Katniss participates?

    Answer: The Hunger Games

    From The Mockingjay

  4. What does Peeta lose during the 75th Hunger Games in Catching Fire?

    Answer: His leg

    From Peeta Mellark

  5. Who directed the 1990 film Total Recall?

    Answer: Paul Verhoeven

    From Dystopian Societies

  6. Who plays the role of Peeta Mellark in Catching Fire?

    Answer: Josh Hutcherson

    From Peeta Mellark

  7. Who dies from Tracker Jacker stings in The Hunger Games (2012)?

    Answer: Glimmer

    From Tracker Jackers

  8. What is the unique physical feature of Tigres Snow in The Ballad of Songbirds and Snakes?

    Answer: She has tiger-like stripes on her face

    From Tigres Snow

All The Hunger Games quizzes