The IT Crowd Trivia

Every The IT Crowd trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The IT Crowd questions and answers

  1. What is the name of the stress machine introduced by Denholm in The IT Crowd?

    Answer: Stress Class 3000

    From Reynholm Industries

  2. What does Moss's Memory Game app do?

    Answer: It's a game to improve memory

    From Moss's Gadgets

  3. Who is the founder of Reynholm Industries in The IT Crowd?

    Answer: Denholm Reynholm

    From Reynholm Industries

  4. What is the purpose of Moss's Hot Ear gadget?

    Answer: It's a device to prevent ear-burn from hot phones

    From Moss's Gadgets

  5. What is the name of the device Moss invents to help Roy with his fear of women?

    Answer: The Woman-Handler

    From Moss's Inventions

  6. What is the name of Moss's robot in The IT Crowd?

    Answer: Translator

    From Moss's Inventions

  7. What is the name of the Japanese operating system used in Reynholm Industries?

    Answer: Vista

    From Reynholm Industries

  8. What does Moss's Emergency Services number do?

    Answer: It dials a fictional emergency services number

    From Moss's Gadgets

All The IT Crowd quizzes