The Karate Kid Trivia

Every The Karate Kid trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Karate Kid questions and answers

  1. Who is Daniel LaRusso's karate mentor in The Karate Kid?

    Answer: Mr. Miyagi

    From Daniel LaRusso

  2. What is the name of the actor who played Daniel LaRusso?

    Answer: Ralph Macchio

    From Character: Daniel LaRusso

  3. What is the name of the karate technique Daniel uses to win the tournament?

    Answer: Crane Kick

    From Character: Daniel LaRusso

  4. What is the name of the song played during the dance scene in The Karate Kid Part II?

    Answer: Glory of Love

    From Martial Arts Tournaments

  5. What is the name of the dance Mr. Miyagi teaches Daniel in The Karate Kid Part II?

    Answer: The Drum Technique

    From Mr. Miyagi's Wisdom

  6. What is the name of the martial arts style practiced in The Karate Kid Part II?

    Answer: Okinawan Karate

    From Martial Arts Tournaments

  7. What is the name of the dojo where Johnny Lawrence trains?

    Answer: Cobra Kai

    From Famous Fights

  8. What is the name of the actor who played Daniel LaRusso?

    Answer: Ralph Macchio

    From Daniel LaRusso

All The Karate Kid quizzes