The Killing Trivia

Every The Killing trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Killing questions and answers

  1. In The Killing, who is Sarah Linden's partner?

    Answer: Stephen Holder

    From Detective Inspector John Luther

  2. What is the name of the political campaign that becomes central to Linden and Holder's investigation?

    Answer: Darren Richmond's campaign

    From Holder and Linden's Investigative Techniques

  3. What is Linden's first name in The Killing?

    Answer: Sarah

    From Holder and Linden's Investigative Techniques

  4. What is the material of Sarah Linden's sweaters in The Killing?

    Answer: Wool

    From Detective Sarah Linden's Sweaters

  5. In The Killing, who is revealed as Rosie Larsen's killer?

    Answer: Terry Marek

    From Detective Sarah Linden

  6. What is the name of Sarah Linden's son in The Killing?

    Answer: Jack Linden

    From Detective Sarah Linden

  7. What is the name of Catherine Jensen's brother in The Killing (2011)?

    Answer: Adam

    From Catherine Jensen

  8. Who played the role of Catherine Jensen in The Killing (2011)?

    Answer: Chloe Sevigny

    From Catherine Jensen

All The Killing quizzes