The Legend of Zelda Trivia

Every The Legend of Zelda trivia quiz on PopQ: 67 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Legend of Zelda questions and answers

  1. Which character is the king of Hyrule in Hyrule Warriors: Age of Calamity?

    Answer: King Rhoam

    From Great Calamity

  2. What is the name of the Blight Ganon fought in Divine Beast Vah Naboris?

    Answer: Thunderblight Ganon

    From Divine Beasts

  3. In Prince of Persia: The Sands of Time, who is the Prince's father?

    Answer: King Sharaman

    From Time Manipulation

  4. In The Legend of Zelda, what happens when the Triforce pieces are gathered?

    Answer: The bearer's wish is granted

    From Triforce

  5. What happens to Link when he first pulls the Master Sword in Ocarina of Time?

    Answer: He is sealed for seven years

    From Master Sword

  6. What is the name of Link's sword in The Wind Waker?

    Answer: Master Sword

    From Heroic Swordsmanship

  7. Who is the protagonist in Quantum Break?

    Answer: Jack Joyce

    From Time Manipulation

  8. What does Hestu give Link after finding all 900 Korok Seeds?

    Answer: Hestu's Gift

    From Koroks

All The Legend of Zelda quizzes